Webinar GRATUIT
Redescoperă părintele PERFECT din TINE!

Te invit VINERI seară să petrecem o oră – o oră și jumătate în care să împărtășesc cu tine concluziile mele după:
  • 15 ani de coordonare a mai multor centre educaționale adresate preșcolarilor. Această experiență mi-a facilitat întâlnirea cu mii de părinți și copii. Am înțeles că fiecare părinte, într-un fel sau altul, trăiește în multe momente sentimentul că nu este un părinte bun pentru copilul său … iar acesta este cel mai contraproductiv sentiment posibil.
  • Peste 10 programe de training parental pe care le-am parcurs atât din curiozitate profesională dar și personală. Am descoperit în fiecare astfel de program PRINCIPII UNIVERSALE dar și un mare adevăr: Parentingul corect este doar între tine, părinte unic și copilul tău, la fel de UNIC.
  • 12 ani în postura de tată (tată de 3 fete) în care am conștientizat că oricât de multe lucruri știu la nivel teoretic, realitatea de multe ori bate filmul. Am greșit de atâtea ori în postura de tată, dar mi-am continuat drumul cu indulgență față de propriile greșeli. M-a ajutat să nu uit drumul corect imaginea mentală pe care mi-am creat-o și pe care doresc să o păstrezi și tu cu tine după acest webinar. Pe mine personal mă ajută de fiecare dată când uit teoria 🙂
Pentru că fiecare etapă mare din vârsta preșcolară are specificitățile sale, te rog să alegi webinarul potrivit vârstei copilului tău!